Over The Trail Company

In The Trail Company hebben Patrick Jansen en Eric Kuijt de samenwerking gezocht voor:

  • het professioneel uitvoeren van het onderhoud van routenetwerken. Het gaat hierbij om veiligheidscontroles, snoei- en kapwerkzaamheden, grondverzet, onderhoud bebording en route-elementen, boomveiligheidscontroles en -snoei.
  • het bouwen van tijdelijke parcoursen voor beurzen en evenementen. Het maken van kwalitatieve en duurzame parcoursen voor verschillende outdoor sporten zoals mountainbiken.
  • het aanbieden van out of the box MTB reizen, verrassende combi reizen met bijzondere overnachtingen, onverwachte routes en bijzondere wetenswaardigheden.

Ons team

Eric Kuijt

Eric Kuijt is van origine werktuigbouwkundige maar heeft zich in de loop van de tijd ontwikkeld in de fietsbranche. Eric werkt binnen zijn bedrijf ElevenZeros voor diverse opdrachtgevers in de route, bikepark- en pumptrackbouw. Hij verzorgt mountainbike clinics in binnen en buitenland. Eric werkt ook voor de Nederlandse Tour Fiets Unie als belangenbehartiger MTB en in de hoedanigheid direct betrokken bij de ontwikkeling van MTB routebouw in Nederland. Hij is als vrijwilliger voorzitter van Stichting Mountainbike Zuid-Veluwe.

Patrick Jansen

Patrick Jansen is bosbouwer/bosecoloog en routebouwer. Hij heeft bosbouw gestudeerd in Velp en Wageningen en is sinds 1993 werkzaam in de bossector. Hij heeft 20 jaar gewerkt (als directeur) bij Stichting Probos en heeft nu een eigen adviesbureau voor duurzaam bosbeheer onder de naam Bosmeester. Sinds 2003 ontwerpt en bouwt hij mountainbikeroutes en bikeparks in zijn bedrijf Tracks & Trails.