Evenementen

Tijdelijke parcoursen: Wil je een tijdelijke mountainbikeparcours, bikepark of skill park op een evenement? The Trail Company kan het voor je bouwen. Het kan daarbij gaan om een groot parcours, zoals we elk jaar bouwen op de BikeMotion in de Jaarbeurs, maar ook een klein skillpark voor kinderen tijdens een (sport)evenement. We maken hierbij gebruik van prefab technical trail features, maar het blijft altijd maatwerk.

Wedstrijden en recreatieve evenementen: The Trail Company heeft ruime ervaring met het organiseren van wedstrijden en recreatieve tochten. Wil je bijvoorbeeld met je collega’s, vakgenoten of vrienden een leuk sportief evenement doen? Wij kunnen alles regelen. Van toestemming van terreineigenaren, het ontwerp en uitzetten van een parcours tot tijdwaarneming en een afsluitend diner of BBQ in het bos.

Voor clinics (voornamelijk gericht op mountainbiken ) werken we samen met ZeroSkills. Zij verzorgen technische clinics volgens een kalender maar ook privé clinics en clinics op maat.